GameNow WP Theme

DarkLight
STANLEY BING: Ο Sun Tzu είναι πια για τα μπάζα; – Η σημερινή εκδοχή της ‘Τέχνης του Πολέμου’

Στο διασκεδαστικό, σοφό, όσο και ουσιαστικό, αυτό βιβλίο ο STANLEY BING, αρθρογράφος του Fortune και συγγραφέας πολλών μπεστ-σέλερ, δίνει πρακτικές και σοφές συμβουλές.
Χιλιάδες χρόνια πριν, ο Κινέζος φιλόσοφος SUN TZU είπε ότι οι καλύτεροι πολεμιστές είναι εκείνοι που είναι τόσο προετοιμασμένοι, δυνατοί και σοφοί, ώστε δεν χρειάζεται καν να πολεμήσουν. H στρατηγική αυτή αποδείχτηκε στην εποχή μας, όχι μόνο εντελώς άχρηστη, αλλά και επικίνδυνη.
Σήμερα, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να επικρατήσουν στη μάχη, είτε για μπίζνες πρόκειται, είτε για την ίδια τη ζωή, θα πρέπει να διεξάγουν έναν πολύ προσωπικό πόλεμο.
Με μια σειρά εύστοχα, αστεία και οδυνηρά ρεαλιστικά μαθήματα – βασισμένα στην κερδισμένη με ιδρώτα εμπειρία του από τα πιο ύπουλα και επικίνδυνα επιχειρηματικά χαρακώματα.
Ο Bing διδάσκει στους «μαθητές» του τη νέα «Τέχνη του Πολέμου», λέει στον αρχαίο Κινέζο Sun Tzu να πάει να πνιγεί, βάζει στην άκρη τις ανούσιες ευγένειες, μαθαίνοντας στον δυναμικό manager πώς να κάνει πόλεμο και να απολαμβάνει τη λεία του στον πραγματικό κόσμο, όπου όσοι δεν αρπάζουν, δεν ρίχνουν αγκωνιές και δεν βγάζουν μάτια, μένουν τελευταίοι στο τραπέζι και πληρώνουν το λογαριασμό. Πώς να σχεδιάζει και να διεξάγει μάχες, που εξουδετερώνουν τους άλλους, ενώ προωθούν τα δικά του συμφέροντα και εκείνα των ανθρώπων του.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
Ο Bing είναι πραγματικά ξεκαρδιστικός!
Dom Imus
ABC Radio, USA
«Κανείς δεν καταλαβαίνει τον πόλεμο των επιχειρήσεων καλύτερα, και δεν τον παρουσιάζει πιο διασκεδαστικά απ’ ότι ο Stanley Bing. Σ’ αυτό το βιβλίο, μας παρουσιάζει με τρόπο μοναδικό, το επιχειρηματικό παρασκήνιο, τυλιγμένο μέσα σε ένα απίστευτα διασκεδαστικό αμπαλάζ. Αγοράστε ένα έξτρα αντίτυπο του βιβλίου για τον προϊστάμενό σας».
Walter Isaacson
Chairman of CNN, TIME

Ένα απολαυστικό πολεμικό σχέδιο, για το πεδίο μάχης του σύγχρονου χώρου εργασίας. Ο Bing αποδεικνύει μια για πάντα ότι η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος, ιδιαίτερα όταν την πένα τη χειρίζεται ένας manager τέτοιου ύψους και ο τύπος με το ξίφος είναι νεκρός εδώ και χιλιάδες χρόνια».
Neil Cavuto
Vice President of FOX Business Network

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
Ο STANLEY BING είναι υψηλόβαθμό στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Έχει δική του στήλη στο περιοδικό Fortune και είναι ο συγγραφέας πολλών μπεστ-σέλερ, μεταξύ των οποίων το What Would Machiavelli Do? και Throwing the Elephant: Zen and the Art of Managing Up. Έχει, επίσης γράψει δυο μυθιστορήματα: You Look Nice Today και Lloyd: What Happened. Πρόσφατα, εξέδωσε τον τελευταίο του οδηγό για το χώρο εργασίας, το The Big Bing.
Ζει στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια.

Συγγραφέας: Bing, Stanley
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 978-960-438-061-3
Σελίδες: 294, Τιμή: € 23,21

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «BOOKS AND THE CITY»

 


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το βιβλίο.
Γράψτε το σχόλιό σας:

Το βήμα των αναγνωστών μας
Θεματικές κατηγορίες βιβλίων Νέα άρθρα στο Πολιτισμός Πολίτης
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ: Λόγοι επικήδιοι
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΜΒΑΡΔΟΣ: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. Αρχή και τέλος, μέσα από τις στήλες της εφημερίδας Ακρόπολις
  • Από την θεατρική ζωή στην Ζάκυνθο το 19ο αιώνα
  • Παραστάσεις όπερας στη Ζάκυνθο στο διάστημα 1851-1864
  • Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΙΔΗΣ ANΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΤΟΡΟΥ ΡΟΙΔΗ, ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ
  • ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ  Γ. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Κριτική Παρουσίασις, «ΕΣΤΙΑ» 7-8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 / ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ: ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΑΣΙΑΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΑΣΙΑΝΟΥ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
  • ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΟΥΝ …ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ!
  • ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΑΝ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ
  • Η «ΑΧΙΛΛΗΙΣ» του ΗΛΙΑ ΜΑΛΑΝΔΡΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ, στα 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, σε έρευνα του Αmazon
  • Η ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΛΙΑ, σύζυγος και ερωμένη του Κόντε ‘Οσκεναι Μαντρικάρδη, ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΥΡΙΝΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ, η καθεμία για τους δικούς της λόγους..